Christomario's Blog

Maret 31, 2011

Tugas 3 Softskill Bahasa Inggris

Filed under: Uncategorized — christomario @ 9:25 am

1. What year did you _____ university?
a. graduate
b. graduate from
c. graduating
d. graduating from

ANSWER : B

2. It seems to be getting worse. You had better _____ a specialist.
a. Consult
b. consult to
c. consult with
d. consult by

ANSWER : A

3. Chicago is a large city, _____?
a. aren’t it
b. doesn’t it
c. won’t it
d. isn’t it

ANSWER : D

4. Don’t leave your books near the open fire. They might easily _____.
a. catch to fire
b. catch the fire
c. catch on fire
d. catch with fire

ANSWER : C

5. Do you enjoy _____?
a. to swim
b. swimming
c. swim
d. to swimming

ANSWER : B

6. I have trouble _____.
a. to remember my password
b. to remembering my password
c. remember my password
d. remembering my password

ANSWER : D

7. Do you have _____ to do today? We could have a long lunch if not.
a. many work
b. much work
c. many works
d. much works

ANSWER : B

8. My brother will _____ for a few nights.
a. provide us up
b. provide us in
c. put us up
d. put us in

ANSWER : C

9. When will the meeting _____?
a. hold on
b. hold place
c. take on
d. take place

ANSWER : D

10. The board meeting was held _____.
a. at Tuesday
b. on Tuesday
c. with Tuesday
d. in Tuesday

ANSWER : B

11. Why don’t you _____ us?
a. go to the house party with
b. go together the house party with
c. go the house party with
d. together the house party with

ANSWER : A

12. That awful accident occurred _____.
a. before three weeks
b. three weeks before
c. three weeks ago
d. three weeks past

ANSWER : C

13. They didn’t _____ John when he explained his decision.
a. agree to
b. agree with
c. agree
d. agree about

ANSWER : B

14. The social worker _____ the two old sisters who were ill.
a. called to the house of
b. called on the house of
c. called to
d. called on

ANSWER : D

15. Tomorrow is Paul’s birthday. Let’s _____ it.
a. Celebrate
b. praise
c. honor
d. congratulate

ANSWER : A

16. If you don’t understand the text, don’t hesitate _____.
a. ask a question
b. asking a question
c. to ask a question
d. to asking a question

ANSWER : C

17. It’s snowing. Would you like to _____ on Saturday or Sunday?
a. skiing
b. go to ski
c. go skiing
d. go ski

ANSWER : C

18. Our company didn’t pay _____ for that banner advertisement.
a. much funds
b. many funds
c. many money
d. much money

ANSWER : D

19. Do you feel like _____ now?
a. swimming
b. to swim
c. swim
d. to go swimming

ANSWER : A

20. Tom was thrilled to be _____ such a beautiful and interesting lady.
a. introduced
b. introduced at
c. introduced with
d. introduced to

ANSWER : D

21. “What happened to them last night? They look depressed”
“I don’t think _____ happened.”
a. nothing
b. everything
c. something
d. anything

ANSWER : D

22. “It is not very cold. I don’t think we need these big jackets.”
“I don’t think so, _____.”
a. anyway
b. neither
c. either
d. too

ANSWER : C

23. “Bill is not doing well in class.”
“You must _____, that he is just a beginner at this level.”
a. keep minding
b. keep to mind
c. keep in mind
d. keeping in mind

ANSWER : C

24. “Excuse me. Do you know where the bus terminal is?”
“It is _____ the large police station.”
a. opposite of
b. opposed to
c. opposite with
d. opposite to

ANSWER : D

25. “Those students will perform the annual school play.”
“Yes, it is _____ for next week.”
a. due
b. scheduled
c. time-tabled
d. put on

ANSWER : B

Tinggalkan sebuah Komentar »

Belum ada komentar.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: