Christomario's Blog

Maret 30, 2011

tugas 2 softskill Bahasa Inggris

Filed under: Uncategorized — christomario @ 8:35 am

1. When ___________ the school?
a) have you joined
b) did you joined
c) did you join
d) have you ever joined

ANSWER : C

2. ___________in England?
a) Did you ever worked
b) Have you ever worked
c) Worked you
d) Didn’t you have worked

ANSWER : B

3. That’s the best speech____________
a) I never heard
b) I didn’t hear
c) I used to hear
d) I’ve ever heard

ANSWER : D

4. He’s the most difficult housemate______________
a) I never dealt with.
b) I never had to deal with.
c) I’ve ever had to deal with.
d) I’ve never had to deal with.

ANSWER : C

5. ____________ to him last week.
a) I spoke
b) I’ve already spoken
c) I didn’t spoke
d) I speaked

ANSWER : A

6. ___________ a contract last year and it is still valid.
a) We have signed
b) We signed
c) We haven’t signed
d) We have sign
ANSWER : B

7. ___________ from a business trip to France.
a) I come back
b) I came back
c) I never came back
d) I’ve just come back

ANSWER : D

8. Prices ________ in 1995 but then_____in 1996.
a) rised _____falled
b) rose _____ fell
c) have risen _____ have fallen
d) rose _____ have fallen

ANSWER : B

9. You____________to a word____________
a) listened _____ I haven’t said
b) didn’t listen _____ I say
c) listened _____ saying
d) haven’t listened _____ I’ve said

ANSWER : D

10. I can’t believe that ___________ the news.
a) you haven’t read
b) you didn’t read
c) you don’t read
d) you read not

ANSWER : A

Tinggalkan sebuah Komentar »

Belum ada komentar.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: