Christomario's Blog

Maret 30, 2011

Tugas 1 Softskill Bahasa inggris

Filed under: Uncategorized — christomario @ 8:31 am

1. I’m very hungry. I_________ all day.
a) didn’t eat
b) haven’t ate
c) haven’t eaten
d) have been eating

ANSWER : C

2. Their new kitchen looks fantastic. They _____ completely _____ it.
a) have _____ beenredecorating
b) have _____ redecorated
c) already _____ redecorated
d) didn’t _____ redecorated

ANSWER : B

3. Our kitchen’s a mess. We____________ any cleaning for weeks.
a) didn’t do
b) haven’t been doing
c) have done
d) haven’t done

ANSWER : D

4. I think they are dating. They____________ a lot of each other recently.
a) had seen
b) haven’t been seeing
c) have been seeing
d) have seen

ANSWER : C

5. We’ve discovered this great café and we_____________ there a lot.
a) have been going
b) have gone
c) are going
d) have went

ANSWER : A

6. How’s your Mum? I _____________ her for ages.
a) had seen
b) haven’t seen
c) haven’t been seeing
d) didn’t see

ANSWER : B

7. You’re covered in paint! What __________ you __________?
a) have _____ done
b) were _____ doing
c) did _____ do
d) have _____ been doing

ANSWER : D

8. She’s gone to the doctor’s. She ______________ too well lately.
a) hasn’t felt
b) hasn’t been feeling
c) has felt
d) doesn’t feel

ANSWER : B

9. Where have you been? I____________ for ages.
a) have waited
b) waited
c) was waiting
d) have been waiting

ANSWER : D

10. I have to write an essay. I__________ about half of it so far.
a) have written
b) have been writing
c) wrote
d) have to write

ANSWER : A

Tinggalkan sebuah Komentar »

Belum ada komentar.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: